Om oss

Erfarenhet

Vi har i över ett sekel samlat kunskap och erfarenhet tillsammans med nytänkande och utvecklingsvilja gör oss till en pålitlig partner.

Trygghet

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, och därför har vi tagit fram ett trygghetspaket som du kan luta dig mot från din förfrågan ända fram till det färdiga jobbet.

Professionella

Våra utbildade, diplomerade och certifierade medarbetare vet att det är detaljerna som gör helheten - i allt från material till bemötande.

Om Gäre Bygg AB

Vi är en totalentreprenör inom bygg som skapar hantverk med tradition och bygger för en hållbar framtid. Som en del av Byggbetjänten AB har vi kompetens och flexibilitet att erbjuda bygg- och hantverkstjänster i hela Mellansverige utan att tumma på kvalitet eller säkerhet. Tillsammans skapar vi trygga och hållbara livsmiljöer att leva, bo och arbeta i.

Vi erbjuder bland annat tjänster inom:

Nyproduktion:
Hos Gäre Bygg ger vi dig friheten att skapa ditt drömhem helt enligt dina önskemål. Vi specialiserar oss på skräddarsydda lösningar och tar hand om allt från design och planering till byggnation och färdigställande.
Tillbyggnad
Vill du ha mer utrymme och en mer funktionell bostad? Då är en tillbyggnad en perfekt lösning! Hos Gäre Bygg erbjuder vi skräddarsydda tillbyggnadstjänster som förvandlar ditt befintliga hus till ditt drömhem.
Renovering / Ombyggnad
Drömmer du om ett nytt kök, ett badrum i toppklass eller en helt ombyggd bostad? Då har du hittat rätt! Gäre Bygg erbjuder skräddarsydda renoverings- och ombyggnadstjänster som förvandlar ditt hem till en modern och stilren oas.

Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet!

Om Gäre bygg
Gäre Bygg är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.
Copyright © 2024 Gäre Bygg AB