Integritetspolicy

Senast uppdaterad den: 18 juni 2024
Ikraftträdandedatum: 18 juni 2024

Denna integritetspolicy beskriver policyerna för Gäre bygg AB, Stadsskogsvägen 5, Lindesberg 711 34, Sverige, e-post: info@garebygg.se, telefon: +46(0)500471100 om insamling, användning och utlämnande av din information som vi samlar in när du använder vår hemsida ( garebygg.se ). (tjänsten"). Genom att komma åt eller använda tjänsten samtycker du till insamling, användning och avslöjande av din information i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till detsamma, vänligen gå inte in på eller använd tjänsten.

Vi kan ändra denna integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade integritetspolicyn på tjänsten. Den reviderade policyn kommer att träda i kraft 180 dagar från det att den reviderade policyn publicerats i tjänsten och din fortsatta åtkomst eller användning av tjänsten efter denna tid kommer att utgöra ditt godkännande av den reviderade sekretesspolicyn. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar denna sida.

Om Gäre bygg
Gäre Bygg är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.
Copyright © 2024 Gäre Bygg AB